Bedwantsen bestrijden op milieuvriendelijke wijze

Bedwantsen bestrijden kun je het beste overlaten aan een specialist. Daardoor ben je er namelijk zeker van dat de insecten op effectieve wijze worden uitgeroeid. Daarnaast is het van groot belang dat alle ruimtes waar de sporen van bedwantsen worden gevonden, gereinigd worden. De insecten kunnen namelijk wel 200 meter per dag afleggen. Het is dus zeer aannemelijk dat de plaats waar je gebeten wordt niet de daadwerkelijke verblijfplaats is van de bedwants.

Bedwantsen bestrijden dient dus op een professionele wijze te gebeuren. Daarnaast is het zo dat gifbestrijding niet werkt om bedwantsen uit te kunnen roeien. Dit komt omdat sommige insecten resistent zijn voor de gifstoffen. Daardoor wordt de populatie niet in zijn geheel uitgeroeid waardoor je binnen korte tijd weer overlast zult ondervinden. Bedwantsen bestrijden met gif is daarnaast belastend voor het milieu, je eigen gezondheid en die van de leefomgeving.

Hitte bestrijding is daarentegen wél effectief en milieuvriendelijk. Zeker in combinatie met stoombestrijding ben je altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Daarnaast kan het opsporen van de bedwants zeer nauwkeurig gebeuren door het inzetten van speurhonden. Deze bedwants speurhonden zijn getraind in het opsporen van bedwantsen in elke cyclus. Van eitje tot aan volwassen exemplaar.

Bedwantsen bestrijden met stoom en hitte

Door het inzetten van speurhonden kunnen de plaatsen waar de bedwantsen zich bevinden nauwkeurig aangeduid worden. Op deze manier kunnen de insecten plaatselijk bestreden worden. Daardoor hoef je niet je hele woning leeg te halen wat aanzienlijk scheelt in tijd en kosten. Bedwantsen bestrijden doe je als je een bedwantsen beet vermoedt. Deze beten kun je herkennen aan kleine rode bloedvlekken in de lakens.

Bedwantsen bestrijden

Heb je meerdere rode bultjes bij elkaar op je huid? Dan is de kans groot dat je last hebt van dit ongedierte. Met stoombestrijding worden de plaatsen nauwkeurig behandeld met stoom van 120 graden. Zowel de eitjes als alle volwassen exemplaren van de bedwants zullen daardoor sterven. In combinatie met hittebestrijding ben je altijd verzekerd van een woning die vrij is van bedwantsen. Deze manier van bestrijden is milieuvriendelijk. Ze vormen dus geen gevaar voor jouw leefomgeving en zijn niet schadelijk voor je gezondheid.

Als je bedwantsen wilt laten bestrijden doe je dat dus het beste met stoom, hitte en een speurhonden onderzoek. Op deze manier kun je snel weer genieten van een woning én een bed dat vrij is van deze vervelende insecten. Neem vrijblijvend contact met ons op als je bedwantsen op een professionele manier wilt laten bestrijden. We informeren je graag over de uitgebreide mogelijkheden.