Bestrijding van voertuigen, boot, terrein en vliegtuig

Ja… Want ook daar komen bedwantsen in voor!

In het verleden en nu nog steeds horen we de groots mogelijke onlogische onzin over bestrijding van bedwantsen, het opsporen van de bedwantsen en het voorkomen van bedwantsen. Er zijn bestrijders (vooral gif bestrijders) die denken dat ze het wiel moeten uitvinden.
(Beste… het wiel is al uitgevonden!)

We wijzen en vragen jullie… onze klanten om logisch na te denken en je niet gek te laten maken, maar wel snel en adequaat te reageren bij verdenking van bedwantsen. Voor je het weet zitten ze door het hele huis, hotel en heb je ze verspreid naar familie, vrienden en of werk.

We hebben al geruime tijd ervaring met de bestrijding van “BEDWANTSEN” en hebben ons steeds meer gespecialiseerd in de bestrijding van bedwantsen.

Zo zijn wij gespecialiseerd in bestrijden van “bedwantsen” in uw huis of werkplek.

Maar vergeet uw schuur, garage of voertuigen, boot, camper, vrachtauto, openbaar vervoer en vliegtuig niet.

Bedwantsen bestrijden met stoom en hitte

Helaas geven we al te veel weg van onze ervaringen en kennis, want we worden door andere bestrijders gebeld voor informatie met smoesjes en vragen hoe ze bepaalde bestrijdingen moeten aanpakken.

We gaan daarom hier voorzichtig in worden, maar geloof ons “we moeten vaak de ellende van andere opknappen”.

De meeste bedrijven geven geen garantie, uiteraard geven wij particulieren deze garantie wel onder onze spelregels, die duidelijk omschreven staan in onze algemene voorwaarden.

U zal ook begrijpen dat wij hotels enzovoort geen garantie kunnen geven omdat wanneer er bestreden is dat de volgende dag een nieuwe gast komt en die kan dan bedwantsen meenemen.

Geloof ons, dat wij niet weglopen voor verantwoordelijkheden

We adviseren dan aan dit soort instellingen om regelmatig met speurhonden onderzoeken uit te voeren.

Het is wetenschappelijk bewezen dat speurhonden 98% zekerheid geven of er wel of geen bedwantsen zijn. Een mens heeft maar 30% kans om bedwantsen te vinden laat staan alle bedwantsen.

En garantie houdt niet in; hitte bestrijding uitvoeren en terugkomen met een gif bestrijding die niet werkt.

Het bestrijden van “bedwantsen” in voertuigen en openbaar vervoer wordt steeds meer. Als er bestreden wordt? Want de vervoerbedrijven nemen het niet zo nauw en geven er geen geld aan uit. Waardoor u en de gemeenschap meer risico lopen om bedwantsen binnen te halen. Daarbij zijn er veel hotels, B&B en bungalowparken die weten dat ze bedwantsen hebben en vervolgens niets aan het bedwantsen probleem doen of met de goedkopen manier (gif) ermee weg proberen te komen, terwijl ze weten dat gif niet werkt.

Door het aantal grote gerenommeerde transportbedrijven en touringcarbedrijven die we wij tot onze clientèle kunnen rekenen en mogen wij met trots zeggen dat het ons wel lukt om de bedwantsen uit uw huis, hotel, voertuig, touringcar, vrachtauto enzovoort te halen.

Ook willen wij jullie toch extra waarschuwen dat het bestrijden van bedwantsen om speciale kennis en ervaring vraagt, die “DE BEDWANTSBESTRIJDERS” heeft.

Wij krijgen van de gedupeerde van bedwantsen te horen dat de grote bestrijders hitte bestrijding adviseren en promoten (dit is ook de enige effectieve manier) maar als de opdrachtgever het geld niet heeft of het geld niet uit wil geven, dat deze bestrijders dan toch stoom of gif bestrijding adviseren. Als we dan we dan van mensen en zelfs van verkopers van deze bedrijven horen (ZULLEN WE DAN MAAR GIF SPUITEN of STOMEN) terwijl ze weten dat het niet werkt. En we vragen waarom ze dat dan toch adviseren? Dan krijgen we als antwoord. “JA dan verdienen we toch nog wat en ik krijg daar dan toch mijn commissie over”.

De “BEDWANTSBESTRIJDERS” doen hier niet aan mee en geven goed en gedegen advies en staan achter ons advies en bestrijden d.m.v. hitte bestrijding en wanneer mogelijk met stoom. Maar stoom werkt niet in een bank, matras enzovoort.