Onze Werkwijze

Bedwantsen bestrijden kan op meerdere manieren. De meest effectieve manier om van bedwantsen af te komen is de hittebestrijding. De hittebestrijding tegen bedwantsen is een zeer effectieve bestrijdingsmethode. Iedere bedwants zal hierbij bestreden worden. Bedwantsen kunnen niet tegen hoge temperaturen. Wij geloven in vooronderzoek met een bedwantsen speurhond. Een bedwantsen speurhond kan exact ruiken waar bedwantsen zich verstoppen. Wanneer u gebruik wil maken van een bedwantsen onderzoek met speurhonden kunnen wij u wel verwijzen naar speurhondenorganisaties. Wij doen dit onderzoek met speurhonden zelf niet. Neem gerust contact met ons op als u graag meer wilt weten! Wij geven vier weken garantie op onze behandeling.

100% bedwantsvrij

Hittebestrijding

Bij hittebestrijding verwarmen wij de ruimtes waar de bedwantsen zich bevinden tot een temperatuur die de bedwants niet aan kan. Spullen die niet mee kunnen in de hittebestrijding geven wij een stoombehandeling. Het is zaak om de ruimte consequent op temperatuur te houden. We geven de bedwantsen geen enkele kans om te overleven. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten!

Jeukende rode bultjes op de huid?

Heb je last van jeukende rode bultjes op de huid? Zijn dit meerdere bultjes bij elkaar? Dan kan het goed zijn dat je last hebt van bedwantsen. Wil je daar direct op de meest effectieve manier vanaf? Schakel dan BedwantsBestrijders in. Heb je vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij leggen je graag alles uit zodat je weet waar je aan toe bent! Wil je meer weten over onze bestrijdingsmethodes? Neem dan ook gerust contact op. Wij informeren je graag verder.